torsdag 19 januari 2012

Nyheter på ingångSmycken från Baglady som kommer inom kort. Överst ringar med en underbar text. Föll för dem direkt när jag såg dem idag på formex.


Det kommer mer smycken från dem. Lägger in dem så snart som möjligt.
Ja idag har jag gått och gått och gått. Inte så mycket nytt annars...det är lite same same tycker jag när det gäller formex. Men det jag hade för avsikt när jag åkte det fick jag gjort. Vi var väldigt strukturerade min väninna och jag. Besökte dem montrar jag hade skrivit upp och hittade några nya.

Dixie besökte jag bl a, en leverantör sen några år. Blev glatt överraskad av deras nya lyktor. Riktigt riktigt fina måste jag säga. så en order där blev det oxå. Så lite inköp blev det och några ska jag fundera lite på. Skönt att sitta hemma och lägga en order och summera, det blir väldigt lätt att det bara springer iväg tusenlappar när man står där och pekar och säger en sån och en sån och den här var fin ta en sån osv osv.

Men det är väldigt bra att få se sakerna irl.


Annars har jag fått väldigt bra besked denna vecka så idag firar jag lite och njuter nu av min ofrivilliga ledighet,,,eller nja det är ju inte så att jag ligger och rullar tummarna om dagarna, jag har ju min butik och andra uppdrag såklart. Men jag är sån att jag kan inte "bara gå hemma" jag måste träffa människor. men nu så har jag testat det här och nu njuter jag av den här tiden. Allt ordnar sig och jag har fortfarande andra planer hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden lite längre fram..men nu tar vi en dag i taget och ett uppdrag i taget. Jag har en plan med det hela det har jag . ;-)2 kommentarer:

Room of karma sa...

Åhh vad roligt att gå på Formex. Men visst är det som du skriver det är mycket samma sak och samma lev som året innan osv. Men något nytt har du snappat upp:) Det skall bli kul att följa din butik och se vad som trillar in i sortimentet! Coola ringar:)

Vad spännande har du andra planer för fram tiden, hmm vad kan det vara? Nu blir man ju nyfiken när man läser detta:)!

Ha det bäst, fina du!
kram ♥CC♥

A way of living sa...

Superfina ringar!! Kul blogg:)
Den kommer jag att följa!