lördag 7 januari 2012

Alltid en början


I tordags gjorde jag verkligen ett I tag. Men efter ett tag blev det bara stökigare och stökigare tyckte jag och jag såg inget slut på eländet. Köket fylldes till bredden med vaser, ljusstakar etc...men granen står fortfarande kvar och jag tror att den börjat klä av sig själv, försöker väl säga till mig att snälla släng ut mig ni bryr er ju ändå inte längre. Jag putsade iallafall till blockljusstakarna från ikea, diskade dem med diskmedel och oj vad dem glänsde. Bytte allt rött mot rosa. när granen åkt ut ska jag ta in lite dusty pink i vardagsrummet oxå tror jag.Godmorgon Lördag(fast det känns som en måndag)


Sitter i skrivandes stund med min andra kopp kaffe. latte macchiato+en stor kaffe, jag älskar vår kaffemaskin, om man nu kan bli förälskad i döda ting så har jag blivit det. En god kopp kaffe är bara en knapptryckning bort, jag blandar alltså lattemac med en stor vanlig kaffe, tycker det blir för mycket mjölk annars. Idag behöver jag verkligen mycket koffein. Vet inte om det var fullmåne eller om vi vänt på dygnet totalt. minstingen vakna kl.02.00 och ville ha vatten, sen kunde varken han eller jag somna om, han drack säkert en liter vatten på dem två timmarna vi vandra från hans säng till vår, från vår till hans och så höll vi på i 2½ timme tror jag. Han sa bara " mamma solen går ju aldrig upp". Men nu så sover han minsann, ja jag tror han verkligen har kommit in i jullovslunken.


Men på tisdag drar det igång igen, jag sitter och skriver en lång lista på saker jag ska göra i januari. Överst står skaffa ett jobb. ;-)

Men sen har jag massa saker här hemma som behöver ses över. spegel till badrummet för att nämna en sak, tavelvägg är en annan, måla dörrfodret i badrummet. and so on.

Men nu njuter vi sista dagarna av julledighet tillsammans vi får se vad dagen har att komma med. en tur till hockeyrinken kanske.
Vi ses

kram c


1 kommentar:

Madelen sa...

Vad härligt det låter, det är så himla skönt art få rensa och röja! Vad är I tag? Har läst det några hånger. Vad har ni för kaffemaskin? Är sååå avundsjuk. Det står högt på min önskelista :) puss & kram