lördag 14 januari 2012

Att ha blivit kär

En dagens jag bredvid mitt senaste inköp. En byrå från PB home(såklart) perfekt att förvara filmer i. Vi har några flyttkartonger med vhs och dvd. Jag är så nöjd med allt jag köpt från PB home´s möbelsortiment. Det går lite i samma stil, rejäla doningar inget fanér crap. Riktigt bra grejjer alltså. Ovanför byrån är det tänkt att vår egovägg ska vara. Ni ser ju alla kort som står och väntar på byrån. Har ju sen länge köpt bokstäverna my family...men nu så har jag ju hur mycket tid som helst att få ordning på det ;-)

3 kommentarer:

Room of karma sa...

Hello snygging! Gillar din svarta klänning/top du har på dig. Vad är det för märke?

Ja PB Home gör fina saker! snyggt skåp passar era dörrar kan man se på bilden, hihihi!

Ha en fin lördag, fina du!
kram ♥CC♥

Husbysjutolfts sa...

Tack cc snygging! Tunikan är en me&i ur höstens kollektion. Dem har stängt webshopen tillfälligt men kolla in där när dem öppnar den så kanske det finns tunikor kvar. Dem har ju endast hemförsäljning i vanliga fall, men tidigare kollektioner säljs på deras webshop. Jag älskar den så andvändbar och till ett bra pris, kvalité etc. Ja byrå matchar våra dörrar det hade jag inte tänkt på. :D kram till dig

Room of karma sa...

Tack för tipset! Jag har några barn kläder från dom som mina sessor älskar:)! Visste inte innan att dom gjorde så snygga kläder till oss kvinnor:) Bra tips:)!

Kram ha en fin kväll!
♥♥ CC ♥♥