fredag 2 mars 2012

KÄNNER MIG LITE HÄNGIG

köpte mig ett par halvbaggystyle jeans...ja jag kan ju säga så här dem är så sköna och mycket snyggare att gå hemma och strosa i än ett par mjukisbrallor. Men skulle jag jobba för det företaget som jag köpte dem. ja då skulle dem förmodligen inte sålt så många av dem här som dem tydligen gjort ..lala nånting heter dem. sköna lite halvbaggy...

och JA jag känner mig inte helt ok faktiskt. har sån konstigt känsla runt hjärttrakten.. har pratat med en dr för längesen om detta det är inte första gången jag känner så här. hon förklara för mig..nånting i stil med att det är lungan som hänger lite ner på hjärtat och retas..typ.(hur nu lungan kan hänga ner på hjärtat,,lyssna nog inte så noga..ville väl bara höra att det inte var något farligt )
MEN det gör ont och oftas ondast på natten när jag ligger helt still (får man hoppas eller vad gör jag om nätterna ?!)

när jag googlar (vilket man inte ska göra om man inte vill bli hypokondriker) så kan det vara både hjärtsäcksinflammation och hjärtmuskelinflamation och oftast bådeock. OCH man ska inte träna..det som jag precis gjort två gånger denna vecka...första gånger på 7 år..

är inte det typiskt.

1 kommentar:

Room of karma sa...

Lustigt att du skriver om just detta idag. Jag har nämligen nästan samma problem. Men jag har en gammal arbetsskada i axlarna. Och jag har stora problem just nu. När jag var ca 18 år och odödlig så jobbade jag på en fabrik 3 mil utanför vår lilla stad. Jag jobbade där i 5-6år och fick problem med axlarna. Satt på ett löpande band och jobba på akord och käna massor. Men en dag sa kroppen stopp. Jag la av och utbilda mig till dek och jobba i en annan branch. Har varit hel frisk och kännt av något på ca 15år. Men nu sedan i sommras så har jag fått problem med axlar, nacke och övre ryggdelen. Men nu dom sista dagarna så har jag sååå ont i brösten. Tror att det kan vara musklerna runt hjärtat?! Jag spänner mig när jag får ont och vipps så har jag fått fler problem på köpet:( Men visst hjärtinfakt och annat har också slagit mig när man googlar runt. Brrr nu blev jag lite skraj igen när jag läste här på din blogg.

Krya på dig. Men det är nog viktigt att lyssna på sin kropp och stanna upp. Men det är inte alltid så lätt.

Ha en fin dag i solen!
kram CC