lördag 31 mars 2012

EN DAGENS MINGEL & LITE PÅSKPYNT

Dagens omflyttning av möbler resulterade i lite påskpynt. Dessutom fick jag ju chansen att produktfota lite för butiken. Bell jar tex fylldes med ägg och hönsfjädrar.

På em var jag iväg på den årliga mannekänguppvisningen. Där jag gick modell för bla. klädmärket mingel lau rui mfl. en dagens outfit satt ju fint då jag var lite sminkad och fixad i håret. Det hör ju inte till vardagligheter dirket. Sen ser ni ju mitt andra lilla påskpynt. påskriset som sitter i stora vas från house doctor. Hittade så fina servetter från förra årets påskpynt, när jag tittar ner i påsklådan från förra året ser det ut som jag hade väldigt höga ambitioner på att pyssla fram mitt egna påskpynt..i år fattar jag inte riktigt vart jag ska hitta den tiden. men det hittade jag tydligen inte förra året heller. Men det blir ju påsk ändå eller hur?!


Nu final i gladiatorerna. jag och barnen ska mysa..saknar dock mitt stora hjärta som är ute och far någonstans i sveriges avlånga land. att man saknar varann så mycket när man är ifrån varann..men tar varann förgivet när man är nära..ATT man aldrig lär sig att glädjas var sekund och var minut.2 kommentarer:

Room of karma sa...

Snygg bild! Vad är det för snygga tavlor, bilder du har bakom på bilden?:)! Supersnyggt!

kram CC

Husbysjutolfts sa...

Tack kära C. den stora tavlan är från house doctor..tror inte den finns i deras ord sortiment men jag hitta den hos inreda.com. den lilla till vänster är en lokal superduktigt tjej som gör artprints på fri hand nindigosrum.se hittar du en uppsjö fina prints den lilla till höger är house doctor och hittar du hos mig. ;-) kram