tisdag 6 januari 2009

Shopping och nya beslut

OJ vad det har shoppats senaster dagarna, alla tapeter är beställda det blev ju endel, sen har vi inhandlat nytt matbord och stolar. Det blev TVÅ uppsättningar av detta bord från möbelhuset.
Så två bord och 12 stolar det var ett superbra erbjudande som vi inte kunde motstå. Hoppas kvaliten håller oxå. Ett kommer stå i köket och ett i matrummet. Så är vi riktigt många är det bara att bära in köksbordet så har man helt plötsligt ett lång bord som alla får plats vid. Stol och bord i ek med läderklädsel, enkelt att torka av, med småbarn blir det ju mycket torka och en stolsdyna får sällan ligga kvar och får den göra det så är den INTE ren efteråt.

5 kommentarer:

Jupp sa...

Vi har samma sorts stolar och jag är SUPERNÖJD!!!! Bättre grej till barnfamiljer får man leta efter!

Kul att du gillar inläggen. Du är så välkommen tillbaka! ;-)

StrandviksVillan sa...

Vi har också ekbord och såna stolar med svart lädersits. Verkligen praktiskt att kunna torka av, då vi gärna ville ha mjuka sitsar.
Vårt bord är oljat och det kräver ju lite underhåll. Jag har börjat använda en snygg vaxduk, enklare så då man har barn. Häromdagen satt lillen gladeligen och ritade "fina teckningar" direkt på duken. Tänk om det varit på bordet, huvva!
Trevlig fredag! A-C

Tjohalia sa...

Vilket snyggt bord och stolar ni har köpt!

Svar: Ja det var också en smart lösning. Kram Sandra

sara sa...

kolla in min musikblogg! musik för alla
saracarolines.blogg.se

Peter sa...

För skojs skull sökte jag på möbelhuset på knuff.se och hittade ditt inlägg om era bord och stolar. Kul att läsa. Jag hoppas att ni fortfarande är nöjda och fortsätter att vara det framöver.

Peter
/Möbelhuset i Uppsala