måndag 27 augusti 2012

Vilken stil har du?


Jag är lite sugen på ett nytt soffbord. Detta med betongskiva. Älskar betong. Har ju våra sängbord med betongskiva, det känns lagom rufft.

Denna tallrikshylla skulle jag vilja ha i köket.

Med hösten kommer en nystart när det gäller hemmet. Man vill slänga ut köpa nytt, möblera om ändra til. Jag kan inte dirket sätta ett namn på min stil hemma. Jag blandar lite hej vilt, lantligt, nytt, gammalt, gulligt, modernt. vitt svart, ek och lite rött??!!(fast det röda rummet vill jag göra om pronto) Men jag funderar på att få en lite mer ren stil. iallafall i vardagsrummet. Vi ska byta våran soffa och fåtöljer och då tänkte jag byta vårt vita soffbord mot ett med betongskiva som det ovan. Sen skulle jag vilja flytta på lite andra möbler..lite eliminera eken om man säger så. Vi får väl se hur det blir med det.

2 kommentarer:

My home and lifestyle sa...


Roligt att göra om hemma - håller med dig om att man får extra lust att fixa så här inför hösten!

Jag är också svag för bord med betongskiva, eller för den delen även med stenskiva. Bordet på den översta bilden gillade jag jättemycket!

Även det svarta runda bordet från House Doctor är en favorit som jag sneglat många gånger på..

Kram!

Miss Tess sa...

Hihi, känne rigen det där suget att förändra. Vi som har hållt på att renovera konstant 4-5 år är måttligt trött på det men nu har jag varit usgen på att fixa, köpa nytt och ändra. Nu är precis dotterns rum färdigt så till helgen blir det lite väggfix. Så himla kul.

Therese