måndag 10 september 2012

Det viktigaste?!


Allt är inte svart och vitt här i livet..men väldigt mycket börjar bli det här hemma.

Jag tycker om att ha det fint hemma, försöker hitta en bra mix av min stil lantligt, modernt, lite gamla möbler och framförallt vill jag just nu ha det sparsmakat inte så mycket krafs.. JAG är väldigt intresserad av inredning, inreda och ändra om tycker jag är roligt och det ger mig energi. Det är inte alla som delar det intresset i min bekantskapskrets men det struntar väl jag i. Det finns dem som lägger pengar på så mycket annat och just nu kan jag lägga pengar och energi på att inreda och forma mitt hem. Framöver kommer det bli mindre av den varan , jag känner att jag snart är KLAR, man kan liksom bli lite mätt oxå men när vi flyttade in är i huset förköpte vi oss inte på möbler utan det har fått växa fram och snart känner jag mig nöjd. Det kommer ske en STOR förändring för mig framöver och då kommer jag lägga allt krut på andra saker VIKTIGA saker, det som är meningen med livet. För även om jag kan bli smått förälskad i en möbel och känna åhhh så bra detta blev och känna mig nöjd och tilfreds, lika fort känner jag jaha..det var en möbel ett dött ting. När allt kommer omkring så spelar det ju inte så stor roll.

 
Nej det som är viktigast och mycket roligare att knäppa kort på är ju dessa små herrar. Den ena lite allvarlig och den andra ja han kan inte riktigt sitta still när det kommer fram en kamera..det ska gärna spexas.

1 kommentar:

Miss Tess sa...

Känner verkligen igen det du skriver. Personligen är jag både känslomänniska och materialist så det blir mycket vacklande fram och tillbaka;)

Therese