söndag 15 april 2012

tAkida

Nytt på milton bordet. Elle Dome från pb home till vänster den stora fylld med dekorationsägg och bredvid den lilla fylld med stenar som albin plocka i turkiet när vi var där på semster. Alltså en perfekt förvaringsplats för sina minnen. Bakom dem står tavlan från house doctor. Och hela huset doftar lilja!Min syster och jag <3Systers man och min stora kärlek. Det här är alltså men in black ;-)


Här sitter vi och väntar på maten på restaurangen, vi hade förbokat en annan restaurang men vad vi inte visste och som vi tycker är otroligt dumt är att den låg inne globen och man måste alltså gå in i samma ingång som övriga som ska in på evenemang och igår. var det 15000 köande utanför globen redan vid 17 börja dem ställa sig i kö. och vi hade ju ingen lust att gå till restaurangen redan då. Det var ufc i globen igår kampsport och det drog till sig en väldans massa folk. Ja jag var lagom irriterad kan jag säga va urbota dumt ordnat eller så var det jag som inte fatta var i h-vete man skulle gå in nånstans. fråga en stackars kille i en lucka vid inlämning av bagage han sa smit före dem som står i kö där..öhhh vi var inte så lockade av att fråga dem killarna som stod i kö till kampsportsmatchen om vi säger så. Som tur var fanns det bord inne i köpcentrat och det var sååå gott och mycket bättre än det vi skulle äta så sen var jag glad igen. inte så speciellt långsint :-)Igår var det takida på annexet i globen och sen övernattning på globe hotel. Sitter just nu med min tredje kaffe machiato. Man blir bra seg alltså att vara ute på galej. Det var så himla kul och dem är så bra tycker jag.


Nu måste jag väl ta tag i hemmet och jobba lite oxå. det är inte så lockande just nu men kör järnet nån timme här sen blir det till att slappa framför tv och en bra film med lilla familjen.


1 kommentar:

Room of karma sa...

Snyggt dekorativ bord ni har! Du har verkligen dom små godbitarna i din netbutik!

Ha en fin dag!
kram CC