onsdag 28 december 2011

Julen och överblommade blommor

En ny kaffemaskin kom min kära sambo hem med dagen innan julafton. Tomten kom tidigt till oss. hoho..Det var på tiden jag älskar verkligen kaffe från kaffemaskin. Vår andra var lite trött och den här nya, skummar mjölken automatiskt, sen är det kaffebönor inte kapslar det vill jag inte ha. utan riktiga kaffebönor ska det vara. Granen fixade sambon oxå, han har inte kört så mycket snö som tidigare år så detta år fixade han med det mesta. Var med och klädde granen oxå. Det är första gången på många år det oxå.

Jag vet inte, jag är inte så där jättesnäll mot mina hyacinter, vattnar jag för mycket växer dem till taket vattnar jag för lite blir dem fula snabbt. hur gör man egentligen?? jag köper nya men det måste ju finnas något annat sätt!?


I det här huset har vi iallafall både tomtar och rött!!! det är så fint tycker jag.


Från mig till er alla önskar jag ett riktigt Gott Nytt år!!!


jag kan verkligen säga att nästa år är det Nytt år med NYA utmaningar, nästa år ligger som en helt tom bok framför mig. kan nästan göra vad jag vill med det!!! men bara nästan.5 kommentarer:

Room of karma sa...

Jag vill bara önska dig en god fortsättning och ett gott nytt år ♥

Vilken härligt snygg kaffe maskin som har flyttat in hos er:)! Jag dricker inte kaffe, men jag gillar snygga maskiner:)!

Ha en fin dag, fina du!
kram CC

Johanna J sa...

Men Camilla!! Vad är det för fint litet zinkhus du har, det med stjärnor på taket!! Det har jag inte sett hos världens bästa webbutik, eller har jag missat nåt? :)
Gott nytt år till dig oxå!
Hör av dig om barnen vill leka nästa vecka!

Ebbelajsa sa...

God fortsättning på det nya året! Som vanligt helt underbara bilder i din blogg. Härligt med nya utmaningar ska själv se till att få lite utmaningar är trött på att gå i samma fotspår hela tiden ;-)
Kramar Lajsa

Husbysjutolfts sa...

Roomof karma jag älskar vår nya maskin så skönt att bara trycka på en knapp så är kaffet klart

Johanna zinkhuset med stjärnor är ett Walter o Co. Så du har inte missat det,jag har inte haft det i butiken. Kram

Ebbelajsa jag önskar dig detsamma, ja i slutändan är det en mening med allt och det kan ju bli superbra. Kram


Kram Camilla
Millamix

Husbysjutolfts sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.