fredag 9 december 2011

Älskade barn med olikheter

Watch out here comes lucky luke
okej. det är lite skilda meningar med att ge sitt barn pistoler och svärd och blablabla
John vill bli polis när han blir stor och dem har ju pistol...men han ska skjuta älgar inget annat säger han så det är väldigt oskyldigt, sen har han världens största empati, empati som jag önskar för allt i världen fler människor kunde få 1% av.
20 spänn i fyndlådan kosta pickadollen och han vill bli som sin morfar, jägare. så sorgligt att morfar dog alldeles för tidigt. och jag kommer aldrig sluta sörja min far tror jag. men hade han levat. vilken glädje att äntligen få med sig någon ut i skogen, med två döttrar som när det väl var dags att ta den där jägarlicensen hade fullt upp med annat , den äldsta blev med pojkvän vid blotta 13 år och jag ja jag spela ju fotboll och hade väl noll intresse att skjuta råddjur..antagligen..men nu skulle jag kunna ge min ena tumme eller hela jävla armen för att få sitta med min kneten(pappa) i skogen och skjuta hej vilt. antar att med motgångar så väcks VÄRRE motgångar till liv.. och jag vet att pappa vrider sig i graven av ilska just nu. när han ser hur sin yngsta dotter blir behandlar.
Tröstar mig med att det finns bra mycket värre saker och jag kommer gå ännu starkare ur det här.


Vilka likheter din finns men ännu fler olikheter. medans lillebror lekar lucky luke iförd mammas cowboyhat och nyinköpta pistolen står albin och pillar med nötterna i ljusstakarna. flyttade dem små hasselnötterna till hjärtljusstaken och i den stora ljusstaken från höganäs gjorde han...varannan stor och varannan liten.

älskade barn


ÄLSKAR ER LIKA MYCKET OUTGRUNDLIGT

DET FINNS FAKTISKT INGEN STÖRRE KÄRLEK ÄN TILL SINA BARN

Inga kommentarer: