måndag 29 augusti 2011

uttrycka sig i skrift
igår fick jag mig en tankeställare både en och två gånger.


läste en tråkig sak på en blogg, som en som betyder väldigt mycket skriver och som jag är väldigt imponerad av JAG tycker det är kul det han gör och stöttar det till 100% därför var jag den sista som skulle tycka som han trodde jag tyckte..


Det fick mig att fundera på varför jag bloggar,det kommer jag berätta om i ett annat inlägg, det hela började med en kommentar på facebook


och det är inte första gången jag blir missförstådd på facebook.


hursom så tog jag väldigt illa upp och hela dagen blev förstörd..vi redde väl upp missförståndet men jag kunde iallafall inte släppa det och tyckte det var så onödigt alltihopa varför skulle jag få ta all skit när det i själva verket var en massa andra han var arg på. min kommentar utlöste det hela och det var min kommentar han använde i sin blogg. det kan låta löjligt men jag tog illa upp.
orkar inte dra hela historien, pratade sen med en vän inte om det..men jag vart väldigt nere hela dagen och tårana brände bakom ögonlocken hela dagen jag fick verkligen bita ihop för att inte bryta ihop det är ju åandra sidan mitt motto här i livet verkar det som.


det jag pratade med henne om var om helt andra saker och det fick mig oxå att tänka om på helt andra grejjer. grejjer som kanske bottnar i alltihopa..låter flummigt.


men jag bestämde flera saker igår.


det kommer inte ske över en natt inte heller det här året..


men det kommer ske och jag gör det för mitt bästa och för familjens bästa


det är dem som kommer först. det jag bestämde kommer jag oxå att berätta fast en annan gång.
nu ska jag väcka lilleman äta frukost sen ut och måla brädplank..vi ska få staket runt vår lilla farstukvist på framsidan. jippi
hej så länge

2 kommentarer:

Room of karma sa...

Tack för att du delar med dig av dina kännslor och tankar! Det är fint med så varma och nära bloggar som din 0 me like!

Jag har också råkat illa ut. Men dock då av en annan stor blggerska i blogg världen. Som då har hoppat på mig och namngett mig och anklagat mig för att ha härmat mina hälsningsfraser osv... Och hon är då en mycket stor bloggerska. Kan inte fatta varför hon lägger sin energi på min blogg?

Så visst är det på både gott och ont det här med facebook och blggar. Man gömmer sig bakom en skärm som anonym (ip nummer så är du inte anonym) men det är ju inte alla som kan. Och där bakom kan du skriva vad som helst känns det som?! OCh det är också lätt att missförstå som ev i ditt fall. Och det kan göra mycket ont i en annan människa om vad som står i en text som når ut till flera hundra eller flera tusen.

Jag förstår helt dina kännslor och tankar!! Jag går i samma tackar som du!

Önskar dig allt gott!
stora kramar CC

Madelen sa...

Oj vad jobbigt! Massor av kramar till dig <3 <3 <3