fredag 25 januari 2013

Boråstapeter


bild från boråstapeter.
Tycker det är läckert att dem satt klockan lite snett ovanför det där skåpet. Snyggt med det bruna inslagen i möblerna. Tapeten var oxå lagom diskret. Är så sugen på att tapetsera och måla om ett rum därhemma..hur lång tid måste det gå för att det är ok? är så trött på det röda rummet.

 
Hej Fredag!
Så skönt med helg snart. Fullt ös i veckorna och fredagen är den kvällen jag inte gör ett jota där hemma förutom att slappa, äta gott och umgås med familjen. numera brukar just fredagarna tillbringas i soffan framför gladiatorerna för det programmet älskar barnen och vi med för den delen.
Den här helgen ska jag på klassåterträff det vart inte en så bra uppslutning 15 av 31 st. så vi kommer vara på en pub i stan. Där det är ett jippo kvällen till ära så det kommer nog bli väldigt mycket folk.
Kul ska det bli iallafall.
Men först jobba jobba sen hem och ha fredagsmys ;-)
och imorrn kör vi party party!!
 
 

bild: boråstapeter.
Gillar bordet massor!!! Samt stolen. Från house doctor båda två.
Dem kan dem..HD
 


2 kommentarer:

Miss Tess sa...

Så kul med lite projekt framför dej att se fram emot och planera för.

Du frågade om tiden jag drev webbshop. Jag har skrivit ett inlägg om det eftersom så många frågat om det så du kan läsa på bloggen om du har lust.

Kram

Fru K sa...

Skoj att hitta in hit. Tack för att du lag ut bilden på boråstapeten. Den var riktigt snygg. Har en halls om ska göras om och den skulle passa så bra där. Ska kolla lite på deras hemsida sen.
Ha en fin dag.
/Carola