tisdag 29 maj 2012

Borgsjö

                       ikea.se/livethemma



Foto: Nina Broberg



Så vackert så jag svimmar lite grann. Ja ni ser ju bordet!! vill ha vill ha vill ha..det ljusblåa porslinet?! gaaaa...
Sen det bästa utav allt , den översta bilden!!Mitt mitt mitt vitrinskåp!!! måste kolla in det live dock innan jag går sta och bestämmer mig. Men det är iallafall en nyhet hos Ikea. Snyggt tycker jag.Osäker på vad det egentligen är för färg. Men bilderna är ju helt klart jättevackra!!!

lördag 26 maj 2012

KÄR I EN VÄSKA?!


Den här mobilväskan som man hänger runt halsen måste ju vara den perfekta partyväskan, semesterväskan utflyktsväskan!! osv. Man får plats med mobilen en liten plånbok (i mitt fall har jag stoppat visakortet och körkortet i mobilfodralet även det ifrån housedoctor.) samt i ett litet fack med dragkedja kan man ha nycklarna, det facket är så smart för man behöver inte rota runt bland telefon och andra pryttlar utan det facket sitter i själva locket. Sen skönt att inte nycklarna ligger och skaver mot sin telefon ;-). Smart liten väska tycker jag. Den är i 100 % läder och det luktar så gott tycker jag. Fin stämpel är det på insidan av locket oxå.

Dem här sakerna i porslin är ju bara så fina! om man nu köper dem till sig själv så känns det ju som att få en present då dem ligger så otroligt snyggt förpackade i kartonger!! man vill ju bara kyssa dessa liksom.


House Doctor leverans på en fredag är ju som bäddat för fotosession på helgen! perfekt med andra ord. Så himla fina saker kom det oxå. Jag diggar alltihopa! Allt som kommer därifrån känns så himla ordentligt gjort!! även förpackningarna. Väskan t.e.x kom i en snygg svart tygpåse!! den kan man ju använda till sina smycken sen.


Nu ska jag återgå till något så roligt som att städa!! på en lördagkväll. Men igår var det fullt hus här och det blev ganska sent! men trevligt var det, så man har allt varit lite seg idag.

torsdag 24 maj 2012

Altanfunderingar




Nu när vi har en stor altan så ska den fyllas med lite möbler. vi har ju bord och stolar sedan förra året. Men nu skulle vi vilja ha en liten soffgrupp. Jag är inte så sugen på dem rottingmöblerna som finns lite varstans..räcker faktiskt med den bargruppen vi har i rotting.Utan jag kan tänka mig något i stil med det ovan.

Två fåtöljer i den bruna varianten till vänster och sen ett soffbord det högst upp. Kanske man skulle olja in det i samma färg som altangolvet och då skulle det matcha även bord och stolar som vi redan har. Vi har bruna möbler sedan innan och vill inte göra det allt för spretigt så jag ska försöka hålla det i samma färgskala. Sen en soffa i bambu vore inte heller dumt.. har inte dock inte hittat någon ännu!

Det var lite tankar så här på torsdagen..nu tillbaka till arbetet!!

måndag 21 maj 2012

dagens




En dagens med nyfärgat hår (dock uppsatt i en slarvig knut) !
Längesen en uppdatering men allt har snurrat i 190 och ja som ni ser hinner jag inte ens fixa frillan på morgonen ;-) jag bjuder på denna. håret har inte samma färg som en råtta längre.

hej så länge

söndag 6 maj 2012

Strike a posé

 Alltså det här med en pose. Läste på nån blogg att nån drog in sina kinder på varje bild som man poserade på. HAHA..det vart ju jättebra.Jag bjussar på denna idag.
Jag har anammat det nya modet och har flera armband på samma hand som klockan, jag matchar dessutom klockan med ett armban med guld i. Samt ett rosa armband som jag matchar med en rosa ring som man kan skymta,,det här med att knäppa kort på sig och dessutom på sina egna händer..nja det är inte det lättaste utan stativ kan jag intyga.

Nu kööör vi söndag så det ryker.


och en liten note to self. Måste bleka slingor eller tokbleka hela håret.är riktigt sugen på att bli helblondie det var längesen..är så trött på denna färg. råttfärgat grönt hår. Har faktiskt köpt ett schampoo som ska hjälpa mot grönt hår. Har inte testat det ännu. Ska köra med det några gånger sen blir det nog en helblondering.

torsdag 3 maj 2012

MY BEDSIDE

på min sida av sängen, en vas från madam stoltz med påskliljor(som jag egentligen skulle satt i krukor ute för flera flera veckor sedan, stackrarna stod fortfarande kvar i sina påsar.) en fin liten glasburk från mio där jag har något så glammigt som bettskena ;-) men faktum är att min huvudvärk försvann(nästan) i ett nafs, iallafall den jag brukade VAKNA med. lampa från clas ohlson och ett doftljus(som man kan göra lite annat skoj med oxå :-D) Boken eldvittnet har jag inte kommit så långt i. Men den är bra.





Torsdag igen då. Jag är så fasligt trött så det gör inte ett dugg att det är fredag i morgon. Fattar inte...Vårt sovrum har ni nog inte fått sett tidigare, i nuläget får ni inte fler bilder än denna. Det är så rörigt så man kan tro gudrun har varit här och blåst runt igen. Jag hinner verkligen inte ett smack om kvällarna. Sen denna trötthet är ju bedövande. Men senare ikväll ska jag försöka masa mig ut på en 5 km runda. Har fått lite spring i benen och sist gick det riktigt lätt. måste få nån ordning på denna hängröv. :-)

hej så länge