lördag 26 maj 2012

KÄR I EN VÄSKA?!


Den här mobilväskan som man hänger runt halsen måste ju vara den perfekta partyväskan, semesterväskan utflyktsväskan!! osv. Man får plats med mobilen en liten plånbok (i mitt fall har jag stoppat visakortet och körkortet i mobilfodralet även det ifrån housedoctor.) samt i ett litet fack med dragkedja kan man ha nycklarna, det facket är så smart för man behöver inte rota runt bland telefon och andra pryttlar utan det facket sitter i själva locket. Sen skönt att inte nycklarna ligger och skaver mot sin telefon ;-). Smart liten väska tycker jag. Den är i 100 % läder och det luktar så gott tycker jag. Fin stämpel är det på insidan av locket oxå.

Dem här sakerna i porslin är ju bara så fina! om man nu köper dem till sig själv så känns det ju som att få en present då dem ligger så otroligt snyggt förpackade i kartonger!! man vill ju bara kyssa dessa liksom.


House Doctor leverans på en fredag är ju som bäddat för fotosession på helgen! perfekt med andra ord. Så himla fina saker kom det oxå. Jag diggar alltihopa! Allt som kommer därifrån känns så himla ordentligt gjort!! även förpackningarna. Väskan t.e.x kom i en snygg svart tygpåse!! den kan man ju använda till sina smycken sen.


Nu ska jag återgå till något så roligt som att städa!! på en lördagkväll. Men igår var det fullt hus här och det blev ganska sent! men trevligt var det, så man har allt varit lite seg idag.

2 kommentarer:

Room of karma sa...

Åhhhh. Den mobil väskan är ju galet snygg! Ett måste i sommar ♥

Och dom vita skönheterna vill nog alla ha i sina kök i sommar!

Det är klart du har fått in många godingar i din butik! Och att du har god smak!

Önskar dig en fin sommarkväll!

Stora kramar CC

Anonym sa...

Superfin mobilväska.
Jag har en en som jag köpte på www.bagasi.se som jag är supernöjd med.:)