onsdag 25 juli 2012

Uppdateringen? inte så braJa uppdateringen på sistone har verkligen varit usel. Men jag har prioriterat annat. Jag finns däremot på instagram som jag har föredragit att uppdatera istället för bloggen. Lite smidigare och att lägga ut en bild sådär tjoff bara har kännts ganska kravlöst. millamix heter jag där om ni vill se mer av bilderna från mig. Ovan ser ni min fina fina son som fyllt 7 år. Denna sommar har det verkligen hänt stora grejjer. Han har mognat och utvecklats på flera plan. Mina två söner är så olika som man kan bli och jag älskart. dem är båda så fina på sitt sätt och jag älskar dem oändligt. Här sitter han i min farbrors båt och önskar inget hellre än att få åka lite i den.
 Här däremot åker han vattenskidor, den lilla lilla rackaren,, han är ganska liten för sin ålder och har inte ett gram fett till övers. Men seg som sin far och farfar och lika envis som mig så ställde han sig upp på första försöket och åkte två varv i viken och ville inte släppa. Min hjärta slog allt lite extra av stolthet kan jag säga.

Annars tar vi det ganska chill på vår semester, lata dagar, häng på bryggan vid sommarstugan, häng hemma i vårt älskade hem(och jag är så hemmakär ska jag säga jag har verkligen hittat hem och jag älskar verkligen att bara vara) någon liten utflykt som bestäms i samma sekund vi åker typ. det enda jag saknar är att få lite mer tid med P. kan verkligen sakna det mer för varje år som går att vi inte har någon semester ihop på sommaren. En sammanhängande semester alltså flera dagar då vi är tillsammans hela familjen,,inte bara några timmar på kvällskvisten..känner mig som femte hjulet mellan varven..

men det finns värre saker här i världen. Han kommer ju hem iallafall...

Inga kommentarer: