fredag 24 februari 2012

Fabulous airstep

woop woop...tredje inlägget idag. tog emot en kompis till barnen och på trappan stod ett rosa paket med svarta prickar. I paketet låg dessa snygga boots. Nu kan jag äntligen ha ett par skor som är sköna att gå i och snygga att ha på sig till jobbet. jag har nämligen två jobb. millamix och ett "vanligt" jobb. och till det jobbet har jag 10 min promenad och hittills har jag antingen gått i mina caterpillar som ser ut som man ska gå ut i skogen och hugga ved (typ) eller ett par stövlar som det blir 1000 grader i eftter ett tag plus att jag kan inte ha dem till vilka brallor som helst.
så hursomhelst så klickade jag visst hem dem här..(nästan så jag glömt det,,dont shop and drink typeofthing)


Men dem var fina och dem var i SVART..det såg faktiskt ut som dem var bruna. ingen är gladare än mig..jooo förresten dem som sålde dem. Dem är inte gratis och jag tänker inte tala om för nån vad dem kostar..men men ..dem luktar verkligen äkta..precis som jackbutiken jag gick in i när jag 15 år i turkiet och undrade varför alla män var sååååå himla trevliga mot mig min syster och en kompis.(dem var 16 år)..oj sidospår..äkta läder luktar det. så jag hoppas dem bara blir finare och finare och håller år ut och år in...


Jag unnade mig dessa efter allt som varit, har titta på ett par från munderingskompagniet och dem kostar en lusenlapp till så nu fick det bli dessa..
jaja det var bara det jag ville säga..:-D.D

1 kommentar:

Room of karma sa...

Tjing vännen! Dom är supersnygga bootsen! Vad skön du är:)! skratta när jag läste det med Turkiet ♥

Nu är det fredagsmys på kvälls menyn här hemma!

Sköt om dig!
kram CC