torsdag 18 december 2008

Tävling!


När vi ändå pratar om badrum och svart och vitt! Så tänkte jag lotta ut en liten sminkväska från plutoprodukter, en vit med svarta stjärnor och döskallar.

Det enda ni behöver göra är att kommentera inlägget nedan.
Vad tycker du om svart badrumsinredning?
Har du blogg länka med bild till tävlingen, för att få ytterligare en vinstchans.Ni som ingen blogg har lämna eran email så jag lätt hittar er igen.Tävlingen pågår tills söndagen den fjärde advent, så lycka till!6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

WOW den skulle verkligen sonen gilla!! Dra mig, dra mig!! :D

*Storgarvar* jaa du, det du nämnde är ju också en sysselsättning, men just då var jag ensam hemma, haha!

Julkram från A-C

Inredningsgalen sa...

Gud, jag som älskar svartvitt, hela hemmet går i dessa färger. Hade jag vågar skulle jag vilja ha svart trägolv, men där går nog gränsen för mig - så våglig är jag inte. Gillar dock badrummet - skarpt!
Visst vill jag tälva, kommer att passa fint på hyllan i badrummet som även det går i vitt med svarta detaljer. Länkar med bild på min blogg och håller tummarna att tomten kommer med en extra julklapp!

Från koja till slott sa...

Hej! Vad kul att du hittade till mig! Jag tycker det kan vara snyggt och stilrent med svart badrumsinredning. Jag skulle kunna tänka mig svarta skåp med vitt kakel och golv till. Vi har faktiskt funderat på svart till vårt badrum här nere, får väl se vart det slutar!
Är gärna med i tävlningen och länkar självklart på min sida!

Kramar Pernilla

Anne sa...

Svart badrum kan vara riktigt snyggt om det är gjort med rätt "inredningsöga". Har sett både väldigt lyckade och mindre lyckade svarta badrum i olika tidningar.

abackman66 at hotmail punkt com

ANNIKA sa...

svart ät jättefint med inslag av vitt.
är med och tävlar ska isåfall ge bort den.
gustafsson.57@hotmail.com

Christina sa...

Jag tycker det är jättesnyggt med svart badrumsinredning. Vitt, vitt, vitt och lite svart så är det hemma hos mig. Jag är gärna med på utlottnintgen.
God Jul Christina