torsdag 25 april 2013

Trädgårdinspiration


 


bild: P.wiberg
 
 

Oj! Nu var det så där jättelänge sen igen. Men efter att jag la ner webbutiken gick liksom luften ur mig. Det var då jag kände hur jäkla mycket jag faktiskt jobbat den senaste tiden..eller åren. När man är mitt i något, något som tar väldigt mycket tid och energi. då har man ångan uppe. Men sen när man slappnar av då kommer den där känslan av att inte orka nånting. utbränd är jag inte men väldigt trött och ingen energi av att göra något utöver det jag måste göra. tänkte börja blogga via wordpress. äger ju faktiskt domänet millamix fortfarande. Men det var för krångligt för min lilla trötta hjärna. Så då blev det inget av med nånting. Vet inte om jag vill fortsätta blogga. Det kanske kommer ett inlägg lite då och då på denna adress tillsvidare.
 
 Men i alla fall. ovan har ni en bild på vår altan. Muren som ni ser ska fyllas med dekorations sten, lampor ska i och så tänkte vi faktiskt plantera buxbom mellan lamporna. Hoppas dem trivs och övervintrar. Det ska alltså inte vara någon rabatt, rensa ogräs är inte så där jättekul och gröna fingrar ärvde jag inte från min mamma tyvärr, hon däremot har ju en gigantisk rabatt och trädgårdsland etc etc. Hon kan det där,,jag glömmer ju bort att vattna stackars blommorna.
Men i alla fall nu dammsuger jag internet på inspiration, har massor av ideer på hur vår tomt(som är en åker ifrån början) skulle kunna bli lite mer mysig än vad den är idag.
 
Min äldsta son är lite instresserad av att odla grönsaker och det är han som påminner mig om att vi kanske behöver vattna tomatplantorna mamma!! istället för att ha pallkragar tänkte jag att min händiga harry(han heter ju faktiskt det i mellannamn) kunde mura sådana här istället. ☺

Några buxbom på stam skulle jag kunna tänka mig lite här och var.
 
 
Vi får väl se hur det blir med det.
 
Hej så länge!

Inga kommentarer: