fredag 8 augusti 2008

Shopping utflykt!Igår var vi på en liten utflykt hela familjen, ja ingen direkt semesterutflykt, barnen tyckte nog det var spännande ändå fast dem mest satt i bilen. Kul att åka hela familjen inte så ofta det har hänt denna sommar, tyvärr.


Iallafall köpte vi en ytterdörr till vårt blivande hus. Har kikat på ytterdörrar i flera butiker, kataloger, webbsidor. Jämfört priser, för/nackdelar med olika dörrar. Fick ett tips av en vän.


Sagt och gjort vi åkte dit till denna butik.


Jättetrevlig personal fast dem var underbemannade och jättemycket att göra.


Trots att det var väldigt urplockat, enligt henne, så hittade vi massor av fina dörrar, ytterdörr såväl som innerdörrar.


Vi hittade den dörr vi tittat på i katalog och på webb men nu sparade vi 4.000 kr på dubbeldörren jämfört med webben enligt ord.pris sparar vi 9400:-, tyvärr fanns inte samma modell i enkeldörr men det var inte helt omöjligt att den kommer in på 2 veckor då dem får en stor leverans. Vi bokade iallafall dubbeldörren då det är rykande åtgång på dem. Hittade oxå en spis till nuvarande huset, det ska vara 70 spis och det är inte lätt att hitta och sällan finns det i lager, hittar men en så är dem fasligt dyra. Har vi tur nu får vi en Husqvarna till halva priset.
På enkeldörren kommer vi säkert spara flera tusenlappar oxå, vi ska ringa om 2 veckor och kolla vad dem fått in, vi ska även köpa 2 dörrar till nuvarande huset så summa sumarum kommer vi spara massor av pengar. Sen fördelen med denna butik är ju att man får se dörrarna i.r.l det är ju inte många butiker som lagerhåller denna mängden dörrar.


Kan verkligen rekommendera denna butik nu har dem ju ingen webbshop men för dem som bor i närheten eller har vägarna "förbi". Vi åkte en bit för att komma hit, men det var det verkligen värt.
Man har ju fördelen att bo i Sveriges närmaste stad och det är ju inte för inget den kallas det :-)

Ha en supertrevlig helg.
Det ska jag ha.
Inga kommentarer: