onsdag 25 april 2012

inspiration tack

 Fint litet arr på bordet. färgerna är ju bara så ljuvliga.

Den här hyllan från ikea ps som kommer in i maj tror jag blir den PERFEKTA hyllan till a:s rum. där får alla hans stora och små traktorer plats. Just nu har han norden skänken i svart inne hos sig. men papa tyckte den passa bättre inne i stora rummet.


Olsson och jensen!!! jag säger bara W.O.W allt är bara så himla fint, mest gillar jag nog den stora kudden på golvet. Man kanske skulle bege sig till osby och gå i deras inhouse mässa så man får lite inspiration.


Thats all for me today!!

måndag 23 april 2012

iZettle

Så himla smart. Jag har precis laddat hem izettle till vår ipad. Jag kommer nämligen åka runt lite med millamix och sälja så det ryker tänkte jag :-) och har man dessutom möjlighet att kunna ta emot kortbetalningar vet jag att det kommer sälja lite mera ;-) Så några större utgifter ville jag inte lägga då jag inte har en fysisk butik utan detta är bara vid några tillfällen. Izettle var den ultimala lösningen kostnadfritt förutom då någon handlar så tillkommer en avgift men det kommer man aldrig ifrån.

Så snart ska millamix ut på turné och paddan hänger med mig.


söndag 22 april 2012

vårstädning

Just nu pågår vårstädning i butiken och det är tokrea på vissa väldigt fina produkter faktiskt.
HÄR klickar ni.




Guten morgen! Söndag och regn, lite småtrött idag vi var iväg hos vänner och fick god mat och dryck. sent denna lördag oxå. Det gör inte så mycket att det regnar ute för jag har verkligen mycket att ta tag i här hemma. jobb och städning står på dagens schema.  Missa som sagt inte rean i butiken. ovan ser ni kakburken från presentverkstan man måste ju inte ha kakor i den som ni ser. Nu tar vi tag i denna söndag.

söndag 15 april 2012

tAkida

Nytt på milton bordet. Elle Dome från pb home till vänster den stora fylld med dekorationsägg och bredvid den lilla fylld med stenar som albin plocka i turkiet när vi var där på semster. Alltså en perfekt förvaringsplats för sina minnen. Bakom dem står tavlan från house doctor. Och hela huset doftar lilja!



Min syster och jag <3



Systers man och min stora kärlek. Det här är alltså men in black ;-)


Här sitter vi och väntar på maten på restaurangen, vi hade förbokat en annan restaurang men vad vi inte visste och som vi tycker är otroligt dumt är att den låg inne globen och man måste alltså gå in i samma ingång som övriga som ska in på evenemang och igår. var det 15000 köande utanför globen redan vid 17 börja dem ställa sig i kö. och vi hade ju ingen lust att gå till restaurangen redan då. Det var ufc i globen igår kampsport och det drog till sig en väldans massa folk. Ja jag var lagom irriterad kan jag säga va urbota dumt ordnat eller så var det jag som inte fatta var i h-vete man skulle gå in nånstans. fråga en stackars kille i en lucka vid inlämning av bagage han sa smit före dem som står i kö där..öhhh vi var inte så lockade av att fråga dem killarna som stod i kö till kampsportsmatchen om vi säger så. Som tur var fanns det bord inne i köpcentrat och det var sååå gott och mycket bättre än det vi skulle äta så sen var jag glad igen. inte så speciellt långsint :-)



Igår var det takida på annexet i globen och sen övernattning på globe hotel. Sitter just nu med min tredje kaffe machiato. Man blir bra seg alltså att vara ute på galej. Det var så himla kul och dem är så bra tycker jag.


Nu måste jag väl ta tag i hemmet och jobba lite oxå. det är inte så lockande just nu men kör järnet nån timme här sen blir det till att slappa framför tv och en bra film med lilla familjen.














































fredag 13 april 2012

Poolhäng



Ikeas nya textilserie Myrlilja



















Underbara bilder från ikea.se/livethemma och den nya serien Myrlilja.



Hoppas ni mår fint på fredagen den 13.E. själv förbereder jag mig för en spännande helg med konsert hotellövernattning och umgås med min bästa vän tillika syster. Det är nice att ha sin syster som sin bästa vän ska jag tala om. Blod är ju tjockare än vatten och vi känner varann utan och innan och kan läsa av varann som inga andra kan. Jag vet precis vad hon tänker i vissa stunder om man sitter runt ett bord och diskuterar något tex..


Utan henne är jag halv. och hon sviker mig aldrig och jag viker aldrig från hennes sida


Så i helgen ska vi med men in black och sister in crime slå klackarna i taket och digga till Takida.


Längtar till det lika mycket som till poolhäng.












söndag 8 april 2012

PÅSKDUKNINGEN

Så här blev påskdukningen, lite åt det romantiska hållet. rosa och vitt



Dagen efter var det inte så romantiskt direkt. Idag alltså. Det är mest tomburkar och tomflaskor på bordet. MEn det vittnar ju om en väldigt trevlig kväll och natt. För det blev sent vill jag lova. kl. 4 imorse gick vi och la oss. Och jag är glad att jag iallafall körde två maskiner med disk igår kväll så det mesta liksom är bortstädat. Nu gäller det bara att väcka kroppen så vi kommer iväg på vår konstrunda som vi planerat.






Sällan barnen är med på bloggen, men här är min förstfödda goding A. Han är djupt koncentrerad i legobygget som han fick i påskägget. Jag (eller påskharen menar jag) hade gjort en skattkarta och det var väldigt uppskattat att få springa runt ute och följa pilar och siffror och till slut hitta inte mindre än två ägg. Lycka!!







måndag 2 april 2012

DUKA TILL FEST!

Ljuvlig lampa, även om den är lite för pluttinutti för min smak.



Kul förrättsdukning kanske!! eller efterrätt!







Jag blev iallafall inspirerad till max. Detta kom väldigt passande då vi ska ha gäster på påskafton. Nu ska jag göra det riktigt fint kring bordet. Det är så kul när man kan ägna lite extra tid till just dukningen. Så den ska jag nog förbereda redan på fredag, då vi ändå inte kommer vara hemma på kvällen och äta. Annars brukar ju dukningen komma i sista hand och det bli lite halvdant.




bildern kommer från ikea.se/livet hemma. Mycket inspiration från dem på senaste tiden. Kul tycker jag.