tisdag 31 januari 2012

FLITIG SOM ETT BI



Eller vad säger man "busy as a bi". Jag jobbar verkligen på så fingrarna glöder. Hade ju tänkt dem här veckorna att jag skulle ta en pw varje dag. Men jag har liksom inte ro med det. När jag vet hur mycket jag vill jobba undan. Idag tog jag mig ut. Men vände efter 8 min.så det blev ju 16 min ..ja jag brände ju iallafall chokladen jag tryckte i mig som var försvinnande god. Nu tryckte jag ju inte i mig hela för det fanns visst bara 4 rutor kvar. men hursomhelst var det väldigt god.

Jag har bokfört mitt för dec och gör dem två andra bolagen på torsdag. Sen mitt för jan någon kväll i veckan, skönt att ha det klart liksom.









Hittade en sida när jag googla lite. Möbler till grymt bra priset. Ett skåp som var halvhögt vart jag sugen på . Men ska kolla vad det kostar att frakta hem det. Lilla kinaskåpet högst upp kosta 1100:- vitrinskåpet blev jag oxå sugen på som jag tjatat om detta vitrinskåp. det skulle kostar iallafall 3995;-..ja jag gapar iallafall fortfarande. Dessutom hittade jag ett sänggavel och en bänk som skulle göra sig fint i hallen..Jamen titta och drömma kan man ju göra.


































lördag 28 januari 2012

Meandi

Meandi har släppt sin vårkollektion. Jag vill återigen slå ett slag för meandi s kläder. Deras kvalite är outstanding och priset är verkligen halva priset på likande kläder. Ja det kommer bli dyrt om allt detta sitter lika snyggt på mig som det gör på deras fina modell. Barnen får nog nån tröja dem oxå men det blir nog mest till mamma..titta och njut



































Nu är vi hemma igen, jag ville verkligen stanna lite längre. det vart alldeles för kort tid. men men bättre än inget. det är så hälsosamt och stärkande i fjällen ;-) åkt slalom så jag har grym träningsvärk. Vi har gått på afterski, ätit druckit, umgåtts och bara varit. Vi behöver verkligen åka iväg i vår familj för att vi ska umgås med varann,,sorligt men sant, vi är arbetarjävlar på båda två. så hemma är det alltid nån som ska jobba med nått.


Nu blir det gladiatorerna samtidigt ska jag sätta mig med house doctor katalogen igen..verkligen svårt att välja ut ett sortiment..


ja just jobba var det :-D









onsdag 25 januari 2012

House doctors tvättkorg?!



Sitter och beställer ur house doctors sortiment. Den här bilden på deras tvättkorg har cirkulerat lite på olika bloggar. Nu undrar jag om folk vet vad den kommer att kosta ut i butiken???

Visst den skulle göra sig jättebra här hemma och säkert i övriga hem runt om i landet.

MEN nu vill jag veta. Är ni beredda att betala 2300:.- för en tvättkorg? svara mig gärna på info@millamix.se eller här i kommentarsfältet.


Så jag vet hur många jag ska ta hem ;-)


Nu ska jag packa lite skidkläder. Vi tar en snabbsväng upp till Sälen, ingen lååångweekend inte en vecka utan några dagar bara. Som sagt "passa på " är ett uttryck jag gillar skarpt för tillfället.



Hej så länge

tisdag 24 januari 2012

Bad hair day

Bjussar på lite före och efter bilder med en tjej som var i starkt behov av en rejäl klippning.
jisses ser ju för guds skull i klok ut ju. och JA jag har borstat håret. första bilder är en förebild om det var nån som vart tveksam. Och på fråga två svara vi JA det är samma tjej. :-)









Hahaha..vilket skatbo!!!! inte hade jag mössa på mig på vägen TILL frisörskan heller och gick dessutom på stan en stund...men alltså skämmes.


Googlar frisyr

i kortaste laget, lite som den bilden ovan fast lite längre

det här är ganska så exakt som jag vill ha..kan man skriva ut bilden och ta med eller är det väldigt fegt?!




Klipptid idag. Så nu googlar jag lite frisyrer. Trött på mitt gröna hår med slitna toppar. Jag kan inte ha långt hår det är bara att inse, lite självfall har jag så håret blir som svinto efter ett tag. Nu ska jag göra en rejäl upp och urklippning sen ska jag fixa det lite ljusare igen.





Har målat om vårt soffbord, det sög åt sig något väldigt av allt man spillde på det, så det såg för taskigt ut. Så två lager ny färg och det är som nytt. så nu är det glasunderlägg som gäller ;-) gör ju inget att dem är fina och matchar dustypink temat så pågår just nu. Börjat på ny bok har jag oxå, eldvittnet. GRYMT spännande och börjar väldigt läskigt.






fredag 20 januari 2012

Rykande färska magasin & dixie

Här är en sneakpeak på vad som kommer in från dixie lite längre fram i år. Kryddkvarnarna ovan, lite komplettering av andra färger i glasfiberlyktorna nedan samt dem nya lyktorna som jag är så kär i. Ja jag blir konstant förälskad i döda ting ;-) låter bilderna tala.


















Det var inte bara nya varor man kunde handla på formex utan även inredningsmagasin. 5 för 100 varav 3 st är så färska att dem inte kommit ut i butik ännu. En perfekt morgon med andra ord rykande het kaffe latte 5 magasin och god märtalimpa med ost och skinka.



Idag är barnen lediga, gäller att passa på , man ska ju inte ta ut saker i förskott, men det känns som att det blir mycket jobb framöver, sena kvällar och lite sömn. Men jag gillart, det värsta är om barnen kommer i kläm. vill inte att dem ska få långa dagar på fritis och dagis. Men vi provar detta så får vi se. Det går ju alltid att ändra på saker och ting har jag fått erfara.

IDag står det klippning av J på schema, det första han sa när han vakna, ÄNTLIGEN ska jag klippa mig, det är väl bra att man inte har en gallskrikande unge som ska klippas. Nu ligger han i soffan och kolla på timi..nånting. Jag hör han säga , jag är han den där killen, jag är han den där coola killen jag är faktiskt han. pratar för sig själv och lever sig in i barnprogrammet.
Jag har redan hunnit packa gårdagens och nattens ordrar och ska skicka iväg det, känns som att det kommer bli en bra dag. Med mycket att pricka av på listan.

Happy friday på er.

torsdag 19 januari 2012

Nyheter på ingång







Smycken från Baglady som kommer inom kort. Överst ringar med en underbar text. Föll för dem direkt när jag såg dem idag på formex.


Det kommer mer smycken från dem. Lägger in dem så snart som möjligt.




Ja idag har jag gått och gått och gått. Inte så mycket nytt annars...det är lite same same tycker jag när det gäller formex. Men det jag hade för avsikt när jag åkte det fick jag gjort. Vi var väldigt strukturerade min väninna och jag. Besökte dem montrar jag hade skrivit upp och hittade några nya.

Dixie besökte jag bl a, en leverantör sen några år. Blev glatt överraskad av deras nya lyktor. Riktigt riktigt fina måste jag säga. så en order där blev det oxå. Så lite inköp blev det och några ska jag fundera lite på. Skönt att sitta hemma och lägga en order och summera, det blir väldigt lätt att det bara springer iväg tusenlappar när man står där och pekar och säger en sån och en sån och den här var fin ta en sån osv osv.

Men det är väldigt bra att få se sakerna irl.


Annars har jag fått väldigt bra besked denna vecka så idag firar jag lite och njuter nu av min ofrivilliga ledighet,,,eller nja det är ju inte så att jag ligger och rullar tummarna om dagarna, jag har ju min butik och andra uppdrag såklart. Men jag är sån att jag kan inte "bara gå hemma" jag måste träffa människor. men nu så har jag testat det här och nu njuter jag av den här tiden. Allt ordnar sig och jag har fortfarande andra planer hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden lite längre fram..men nu tar vi en dag i taget och ett uppdrag i taget. Jag har en plan med det hela det har jag . ;-)















lördag 14 januari 2012

Att ha blivit kär

En dagens jag bredvid mitt senaste inköp. En byrå från PB home(såklart) perfekt att förvara filmer i. Vi har några flyttkartonger med vhs och dvd. Jag är så nöjd med allt jag köpt från PB home´s möbelsortiment. Det går lite i samma stil, rejäla doningar inget fanér crap. Riktigt bra grejjer alltså. Ovanför byrån är det tänkt att vår egovägg ska vara. Ni ser ju alla kort som står och väntar på byrån. Har ju sen länge köpt bokstäverna my family...men nu så har jag ju hur mycket tid som helst att få ordning på det ;-)

torsdag 12 januari 2012

Testperson av ett nytt märke

Jag har fått den roliga äran att vara testperson för ett nytt märke i Sverige. Det finns i övriga världen och ska vara väldigt bra sägs det, att produkterna har snygg förpackning är ju inte så dumt det heller. Ni ska få en före och efterbild när jag testat ett tag och även en recension. Än så länge kan jag inte tala om vart dem finns att köpa men snart ;-).






lördag 7 januari 2012

Alltid en början


I tordags gjorde jag verkligen ett I tag. Men efter ett tag blev det bara stökigare och stökigare tyckte jag och jag såg inget slut på eländet. Köket fylldes till bredden med vaser, ljusstakar etc...men granen står fortfarande kvar och jag tror att den börjat klä av sig själv, försöker väl säga till mig att snälla släng ut mig ni bryr er ju ändå inte längre. Jag putsade iallafall till blockljusstakarna från ikea, diskade dem med diskmedel och oj vad dem glänsde. Bytte allt rött mot rosa. när granen åkt ut ska jag ta in lite dusty pink i vardagsrummet oxå tror jag.



Godmorgon Lördag(fast det känns som en måndag)


Sitter i skrivandes stund med min andra kopp kaffe. latte macchiato+en stor kaffe, jag älskar vår kaffemaskin, om man nu kan bli förälskad i döda ting så har jag blivit det. En god kopp kaffe är bara en knapptryckning bort, jag blandar alltså lattemac med en stor vanlig kaffe, tycker det blir för mycket mjölk annars. Idag behöver jag verkligen mycket koffein. Vet inte om det var fullmåne eller om vi vänt på dygnet totalt. minstingen vakna kl.02.00 och ville ha vatten, sen kunde varken han eller jag somna om, han drack säkert en liter vatten på dem två timmarna vi vandra från hans säng till vår, från vår till hans och så höll vi på i 2½ timme tror jag. Han sa bara " mamma solen går ju aldrig upp". Men nu så sover han minsann, ja jag tror han verkligen har kommit in i jullovslunken.


Men på tisdag drar det igång igen, jag sitter och skriver en lång lista på saker jag ska göra i januari. Överst står skaffa ett jobb. ;-)

Men sen har jag massa saker här hemma som behöver ses över. spegel till badrummet för att nämna en sak, tavelvägg är en annan, måla dörrfodret i badrummet. and so on.

Men nu njuter vi sista dagarna av julledighet tillsammans vi får se vad dagen har att komma med. en tur till hockeyrinken kanske.




Vi ses

kram c


torsdag 5 januari 2012

I tag



Nu är det verkligen läge att röja bigtime här hemma ett riktigt såkallat I TAG. alla hyacinter ska bort bort bort och den röda julblomman dog, synd ;-) gillar inte såna men fick en som vad ska man kalla avskedsgåva..och man kan ju gärna inte slänga den i sopen direkt..men som sagt jag är väldigt dålig med blommor...gäsp...granen barrar , hängande blommor lite varstans, hela hallen är överröst med julpapperssopor, tomburkar i drivor, papper och plastsopor, big mess alltså.








Inspirerande bilder från house doctor får ni se istället för röran här hemma. Måste verkligen ta in deras sortiment i år känner jag. har varit på gång varje säsong men aldrig kommit till skott. Men nu så. Nya tider nya löften som ska inbringas.


Nu kör vi denna på högsta volym medans hyacinter och andra lökar ryker rakt ner i papperspåsen för att sättas i jorden. nej släng dem inte vettja



hej så länge